διαπαιδαγώγιση

Βιβλίο – βόλτες

Κυριακή πρωί ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για βόλτα. Και τι καλύτερο από μια βόλτα στην έκθεση βιβλίου ή καλύτερα φεστιβάλ βιβλίου η οποία φέτος δεν γίνεται όπως κάθε χρόνο στην παραλία αλλά στο άγαλμα του Βενιζέλου.

 

‘Αλλο που δεν ήθελε και ο τζίτζικας για βόλτα και για αγορές. Δεν είχε και πολύ κόσμο Κυριακή πρωί και ντάλα ο ήλιος, φυσικό ήταν.

Το τζιτζίκι είχε «άγριες διαθέσεις » και ξεπαράδιασε την μαμά κανονικότατα με τα βιβλία που αγοράσαμε.Η μαμά φυσικά στην απ’έξω γιατί εκτός του ότι δεν έμεινε φράγκο άλλα και που να βρεις χρόνο και διάθεση για διάβασμα – αυτό πρέπει να το δουλέψω λίγο.

Και μετά την βόλτα να μην φάμε και ένα παγωτάκι στο πάρκο; Το τζιτζίκι όμως έβλεπε τα πουλιά και το μυαλό του πως θα κατέβει από το καρότσι για να κυνηγήσει τα πουλιά.

 

Σε χλωρό κλαρί δεν τα άφησε.

 

 

Ευτυχώς ο μικρός φαίνεται ότι έχει έναν έρωτα με τα βιβλία. Αισίως έχουμε φτάσει τα 24 βιβλία και ήρθε η ώρα μας να πάρουμε μια βιβλιοθήκη για το δωμάτιο του μικρού.Κάθε βράδυ πρέπει να διαβάσουμε 4-5 βιβλία πριν κοιμηθούμε. Με τον ρυθμό που πάμε με τα βιβλία θα πρέπει να κάνω ένα δωμάτιο βιβλιοθήκη. Αυτό βέβαια είναι το όνειρο της μαμάς – ευσεβείς πόθοι!!!

Είναι λίγο ακριβό σπορ τελικά τα βιβλία αλλά καλύτερα να αγοράζω βιβλία παρά να αγοράζω συνέχεια αυτοκινητάκια και πάσης φύσεως παιχνίδια που στην τελική τα βαριέται και εύκολα.

Advertisements

Η γνώμη σας μετράει

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s